Event

Restaurang-
utveckling

Vad erbjuder vi

En plattform som riktar sig till företag som vill ha hjälp till att få en bredare försäljningskanal inom mat och dryck. Med min expertis från köket och servering kan jag erbjuda tjänster. Från meny utveckling med godare och billigare inköpspriser till företags event med mat och dryck i kombination till det som efterfrågas. Läs gärna mer om mina tjänster.

Mat

Det finns nästan oändligt med råvaror och det finns definitivt oändligt med olika kombinationer .

Dryck

Vad är peppar utan salt? 1+1=3 när det kommer till dryck i kombination med mat.

Expertis

Min expertis inom mat och dryck är grunden till mina tjänster. Jag erbjuder kvalitativ rådgivning inom kök och servering.

Bilder

Från tidigare event

Om oss

Gastronomi från själen

Min fascination för mat väcktes redan i min barndom i Peru, där jag fick uppleva landets rika och varierade kulinariska traditioner. Dofterna, färgerna och smakerna av peruansk mat blev en del av min identitet och har inspirerat mig att utforska och experimentera med matlagning genom hela mitt liv.

Jag tror att mat har förmågan att förena människor, oavsett bakgrund eller kultur. Det är en universell språk som kan skapa minnesvärda stunder och öppna dörrar till nya upplevelser. Genom att gästspela på restauranger runt om i världen, har jag möjligheten att dela min passion och ge gästerna en smak av den autentiska peruanska maten.

För mig är mat inte bara en kombination av smaker och ingredienser; det är en konstform som jag utforskar och uttrycker mig genom.

Oktober

Hej Vin- och Matälskare! Oktober är här, och med den kommer härliga höstdagar och en…

Läs mer

Årets vin

I en lysande bedrift för Chardonnay-älskare världen över har denna älskade vita druva just blivit…

Läs mer

Waxholm hotell

Pressmeddelande inför att Jim Gabriel skulle bli kökschef på Waxholm hotell. Tryck på texten för…

Läs mer